tag:blogger.com,1999:blog-7257899358076852721.post4329059047002309951..comments2022-04-11T23:05:58.461+02:00Comments on Desserter utan gränser: Wisby dessertkonditoriLotta Raabhttp://www.blogger.com/profile/02115661529687706951noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7257899358076852721.post-57250046746190819592010-03-04T19:04:58.426+01:002010-03-04T19:04:58.426+01:00Visst är det en superidé med dessertkondis, som sä...Visst är det en superidé med dessertkondis, som säkerligen kommer att spridas. <br /><br />Receptet jag nämnde är inte mitt, utan jag läste att det är Wisbys storsäljare. Kan tipsa om ett sätt att göra en lakritskräm är att göra en vanlig vaniljkräm och smaksätta den med lakritspulver - eller krossade lakritskarameller om du i värsta fall inte hittar äkta lakrits i någon form. /LottaLotta Raabhttps://www.blogger.com/profile/02115661529687706951noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7257899358076852721.post-25567870606522912062010-03-04T17:51:06.614+01:002010-03-04T17:51:06.614+01:00Hej!
Kan man få receptet på vit chokladmousse med ...Hej!<br />Kan man få receptet på vit chokladmousse med lakritskräm?<br />Läste precis om det i Allt om Mat, det lät ju helt fantastiskt.Hela ideen med dessertkondis var ju helkul.<br />Lycka till i framtiden!<br />Hälsn<br />Åsa Karlsson brevnu@hotmail.comAnonymousnoreply@blogger.com