Får jag stolt presentera första leveransen Salmiakkola till Lakritsroten. Efter många kok, ett antal receptomvandlingar, provsmakningar och utlåtanden från mer eller mindre frivilligt inblandade har salmiakkolan nu gjort debut i gourmetkolavärlden. Status: Lättad, lycklig och lakritskolaledig 2 dagar innan produktionen inför Lakritsfestivalen tar vid.
måndag 12 april 2010
Min salmiakkola
Får jag stolt presentera första leveransen Salmiakkola till Lakritsroten. Efter många kok, ett antal receptomvandlingar, provsmakningar och utlåtanden från mer eller mindre frivilligt inblandade har salmiakkolan nu gjort debut i gourmetkolavärlden. Status: Lättad, lycklig och lakritskolaledig 2 dagar innan produktionen inför Lakritsfestivalen tar vid.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Läste lite för snabbt och tittade inte tillräckligt noga första gången och läste "salamikola". Verkligheten är nog mycket godare.
SvaraRaderaRobin
Ahh, det är SALTLAKRITS det handlar om. Även om jag är gränslös när det gäller att testa så nådde jag en ätgräns när jag och en vän smakade nån salamiliknanade glass i Italien.
SvaraRaderaVill du ha smakprov kan det ordnas, hör av dig på mejlen!
Åh Lotta! Nu ser jag fram emot Lakritsfestivalen ännu mer :D!
SvaraRaderaAllt för en liquoricious festival, eller hur!
SvaraRadera