fredag 6 april 2012

Bli smaknöjd är filosofin

Häromdagen bjöd vi påskshoppare på Salmiakkolan. Det är alltid lika roligt att möta de första intrycken hos någon som smakar på Salmiakkolan första gången.

Er - och alla andra - vill jag tipsa om Lakritsfestivalen. Då kommer jag att hålla en festivalvariant av min lakritsprovning som handlar om Smaken lakrits. Upptäck hur äkta lakrits smakar och få inspiration att börja laga mat med rålakrits. Boka plats gör ni genom att klicka på länken.

Igår mötte jag en kund som deltagit i en lakritsprovning för ett år sedan - och hon berättade att hon hade börjat experimentera med lakrits på sitt eget bröllop! Sådana berättelser glädjer. Rålakrits är en sådan fin smak och så mångsidig. Med bra råvaror är chansen större att lyckas skapa goda smakupplevelser.

Det är min smakfilosofi och Salmiakkolan ska göra dig nöjd - smaknöjd.