fredag 12 oktober 2012

Det är underbart med en välbekant smak ...

... som ändå är så annorlunda!

Det allra roligaste i jobbet är att möta människor och deras smakintryck. Strävan är att få fler att upptäcka nya smaker och framför allt möten mellan smaker man inte varit med om - eller ens fantiserat om tidigare. När det gäller just söta området - desserter, bakverk och konfektyr - så handlar det om förfining.

En dessert ska som bekant vara guldkanten i vardagen. En dessert ska göra dig nöjd, inte mätt. Då är det extra viktigt att smakerna är höga och tydliga. Och det som gör desserten till just en upplevelse är kännedom om vad som passar ihop. Detta vill jag inspirera alla till att utforska hemma. Genom att smaka, smaka, smaka. Genom att våga experimentera med nya kombinationer. För, som en en skicklig kock sa: Det är underbart med en välbekant smak som ändå är så annorlunda.

Kommande tillfällen att inspireras:

8/11 Lakritsprovning på Medborgarskolan, Stockholm

12/11 Dessertprovning, Hagagatan, Stockholm

All info: se Dessertprovning 19 september
Anmälan senast 5/11 till mejl: lottaraab@desserterutangranser.se

Njut av alla nya smaker!