måndag 24 oktober 2011

En dessert om dagen är livsnödvändigt
Välkommen på Dessertprovning!
Nyfiken på hur en läcker och uppiggande dessert smakar? Eller hur en klassisk chokladkaka kan hottas upp? Nu är det äntligen dags för Dessertprovning. Kom och njut av desserter och bakverk i ny tappning.

Desserter utan gränser handlar om att skapa goda och gränsöverskridande smakupplevelser där råvaran lyfts fram. Upplev hur sommarens bär och frukt kan kombineras med smaker som lakrits, kanel, vanilj,peppar och choklad. En dessert om dagen är livsnödvändigt – det är min filosofi. Men den ska vara liten och göra dig smaknöjd!

Provningen varvas med en presentation av hur du själv kan komponera desserter som imponerar på gästerna. Inspireras av mitt arbete med smak, smakkombinationer och smakfulla presentationer av desserter.

Praktiskt:
Måndagen den 28 november kl 18.30-20. Provningen äger rum på Hagagatan 42. Pris 450 kr/person. Först till kvarn gäller. Boka din biljett genom att mejla namn, adress och telefon. När du har fått en bekräftelse samt betalat förskottsfakturan är din plats bokad. Köpt biljett återlöses ej, förutom om provningen ställs in. Minst antal personer: 10. Anmäl eventuell nötallergi i samband med din bokning.

Varmt välkommen med din bokning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar