fredag 4 maj 2012

Lakritsprovning - extrainsatt 24 maj

Nu i maj ges en extrainsatt lakritsprovning på temat Smaken lakrits.

Kom och upptäck den nya smaken – lakrits. Ni provar äkta rålakrits och lakritskonfekt medan jag berättar om råvaran lakrits, hur den framställs, skillnaden mellan söt och salt lakrits och hur lakrits kan användas i desserter och mat. Samtidigt får ni lära er konsten att smaka och upptäcka härliga kombinationer med lakrits och citrus, choklad och bär … Det blir en specialkomponerad lakritsdessert och inspiration till eget dessertskapande. Provningen varvas med kunskap och kuriosa om lakrits.

Tid och plats: Torsdagen den 24 maj kl 18.30-ca 20. Provningen äger rum på Hagagatan 42.

Pris: 380 kr/person. I detta ingår föredraget och prover på råvaran i olika former, söt och salt gourmetlakrits, egentillverkad konfekt i olika smaker samt en lakritsdessert och lakrits i kombination med dryck.

Bokning: Först till kvarn gäller. Boka din biljett genom att mejla namn, adress och telefon. När du har fått en bekräftelse samt betalat din biljett är platsen bokad. Köpt biljett återlöses endast om provningen ställs in. Minst antal personer: 10. Anmäl eventuell nötallergi i samband med din bokning.


Välkommen med din bokning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar