tisdag 14 augusti 2012

Dessertprovning 19 septemberNyfiken på hur en läcker och uppiggande dessert smakar? Välkommen på Dessertprovning!

Temat är sommarens bär och frukt som får blomma ut i spännande smakkombinationer. Upplev hur klassiska desserter kan smaka i ny tappning. Panna cotta som är len och frisk. Jordgubbstårta med twist. Choklad som verkligen smakar choklad ... Desserter utan gränser handlar om att skapa goda smakupplevelser och att inspirera till eget experimenterande i köket. En dessert om dagen är livsnödvändigt – det är min filosofi. Men den ska vara liten och göra dig smaknöjd!

Provningen varvas med en presentation av hur du själv kan komponera desserter som imponerar på gästerna. Inspireras av mitt arbete med smak, smakkombinationer och smakfulla presentationer av desserter. I provningen ingår en meny bestående av aptitretare, minidesserter, petit fourer samt dryck.

Praktiskt:
Onsdagen den 19 september kl 18.30-20. Provningen äger rum på Hagagatan 42. Pris 450 kr/person. Först till kvarn gäller. Boka din biljett genom att mejla namn, adress och telefon. När du har fått en bekräftelse samt betalat din biljett är platsen bokad. Köpt biljett återlöses endast om provningen ställs in. Minst antal personer: 10. Vänligen anmäl eventuell nötallergi i samband med
din bokning.

Välkommen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar