fredag 27 juni 2014

Salmiakkola - dessertsåsen

Vi vill härmed stolt presentera vår nya produkt Salmiakkola - dessertsåsen. Glittrande svart njutning att förgylla desserter, bakverk och glass med. Tänk er Salmiakkolans hela smakpalett av mjuk och gräddig sötma, sälta, syrligt och fruktigt salmiaksting samt lakritsens subtila, bittra eftersmak. Allt detta har vi ringlat ner i en fin burk. Salmiakkola som kolasås!

Salmiakkola - kolasås till desserter, bakverk och glass
Som vanligt har vi experimenterat länge och grundligt med receptet. Handgjort och högsta kvalitet är våra ledord för allt vi tillverkar. Vi håller just nu på att ta fram recept där dessertsåsen kan ge en extra smakskjuts. Det som är extra roligt med dessertsåsen är att den uppfyller alla kriterier som en lyckad dessertkomponent behöver: färg, form, smak och konsistens. Håll utkik här och på sociala medier efter våra kreationer.

Till att börja med kommer dessertsåsen att saluföras i två butiker i Stockholm. Lakritsroten på Sveavägen 107 och P&B Delikatesser i Hötorgshallen. Beställningar till privatpersoner kommer vi ha möjlighet att ta emot i augusti.

Njut av sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar