tisdag 26 januari 2010
Wisby dessertkonditori
Goda nyheter ska spridas och detta måste vara en sådan. Ett dessertkondis i Visby! Vit chokladmousse med lakritskräm sägs vara storsäljaren och jag blir sååå nyfiken på lakritskrämen. Vad var det jag sa, förresten ... Kräm bara är konsistensen nu. Såklart med den svenska stavningen, enligt retro- och back to basic-trendernas alla regler.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej!
SvaraRaderaKan man få receptet på vit chokladmousse med lakritskräm?
Läste precis om det i Allt om Mat, det lät ju helt fantastiskt.Hela ideen med dessertkondis var ju helkul.
Lycka till i framtiden!
Hälsn
Åsa Karlsson brevnu@hotmail.com
Visst är det en superidé med dessertkondis, som säkerligen kommer att spridas.
SvaraRaderaReceptet jag nämnde är inte mitt, utan jag läste att det är Wisbys storsäljare. Kan tipsa om ett sätt att göra en lakritskräm är att göra en vanlig vaniljkräm och smaksätta den med lakritspulver - eller krossade lakritskarameller om du i värsta fall inte hittar äkta lakrits i någon form. /Lotta