tisdag 26 januari 2010

Wisby dessertkonditori

Goda nyheter ska spridas och detta måste vara en sådan. Ett dessertkondis i Visby! Vit chokladmousse med lakritskräm sägs vara storsäljaren och jag blir sååå nyfiken på lakritskrämen. Vad var det jag sa, förresten ... Kräm bara är konsistensen nu. Såklart med den svenska stavningen, enligt retro- och back to basic-trendernas alla regler.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Kan man få receptet på vit chokladmousse med lakritskräm?
    Läste precis om det i Allt om Mat, det lät ju helt fantastiskt.Hela ideen med dessertkondis var ju helkul.
    Lycka till i framtiden!
    Hälsn
    Åsa Karlsson brevnu@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Visst är det en superidé med dessertkondis, som säkerligen kommer att spridas.

    Receptet jag nämnde är inte mitt, utan jag läste att det är Wisbys storsäljare. Kan tipsa om ett sätt att göra en lakritskräm är att göra en vanlig vaniljkräm och smaksätta den med lakritspulver - eller krossade lakritskarameller om du i värsta fall inte hittar äkta lakrits i någon form. /Lotta

    SvaraRadera